Jetson Nano don’t recognize ArduCam B0191

Published by trojek on

Home Forums Camera Modules for NVIDIA Jetson Nano Jetson Nano don’t recognize ArduCam B0191

Viewing 6 reply threads
  • Author
    Posts
    • #21254
      trojek
      Participant

      I have a fresh system installed (version 32.3.1) on Jetson Nano and B0191 camera connected to it. I try to display video but the system don’t see the camera. There is no /dev/videoX. I try to debug it with dmesg and the system see that there is camera connected but there is problem with connection on i2c. How can I debug this issue?

       

       

    • #21255
      wong
      Moderator

      Hi @trojek,

      Can you provide some photos of the wiring?

    • #21261
      wong
      Moderator

      Hi @trojek,

      Can you replug these two cables?

    • #21270
      wong
      Moderator

      Hi @trojek ,
      Unfortunately, your camera may be damaged. Our after-sales staff has contacted you via email, please check it.

    • #21265
      trojek
      Participant

      Hi @wong.

      I replug these cables but it didn’t change anything. I even try to change the cable (white one) with another and I also didn’t help me to solve the issue.

      Do you have any other ideas?

      Best regards,

      Tomek Rojek

    • #21260
      trojek
      Participant

      I attached images of wrings.

      Here is part of dmesg with error:

      [ 1.239928] imx219 6-0010: imx219_board_setup: error during i2c read probe (-121)
      [ 1.247500] imx219 6-0010: board setup failed
      [ 1.251984] imx219: probe of 6-0010 failed with error -121

    • #22459
      wong
      Moderator

      Hi @trojek,

      Sorry for missing your posts, I want to confirm whether our after-sales team has solved your problem?

      • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by wong.
Viewing 6 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.